Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 14:26

دلمه‌ هویج | طرز تهیه دلمه هویج

دلمه‌ هویج | طرز تهیه دلمه هویج

shooroshirin3

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه هویج 

هویج   10 عدد درشت

 

كره 50 گرم

 

گوشت چرخكرده 150 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

برنج 100 گرم

 

گشنیز خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری

 

شكر 125 گرم

 

سركه 80 میلی‌لیتر

گروه آشپزی

 طرز تهیه دلمه هویج:

پوست هویج‌ها را بگیرید و به درازای 10 سانتیمتر خرد كنید و به مدت یك ساعت در مخلوط آب و نمك غلیظ بگذارید تا نرم شوند. آن‌گاه داخلشان را خالی كنید و در آب سرد قرار دهید تا نمك اضافی آن گرفته شود. حالا كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید.

اكنون برنج خیسانده و آبكشیده و گشنیز را به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه داخل هویج‌ها را با این مخلوط پر كنید و در تابه‌ی مناسبی بچینید. اینك زعفران، شكر و سركه را با هم مخلوط كنید و روی دلمه، بریزید.

تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، دلمه را بپزید. حالا دلمه‌ی هویج را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

یادآوری: دلمه می‌باید پس از پختن بدون آب باشد!

 

برچسب ها: آموزش دلمهمواد لازم دلمهدلمهآشپزی با هویجطرز تهیه دلمه هویجدلمه‌ هویجدلمه با هویجروش تهیه دلمهتهیه دلمه هویج تعداد بازديد: 1447 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است