Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:04

دلمه سيب

دلمه سيب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پياز...................1 عدد

روغن................ به ميزان لازم

ادويه (زردچوبه، دارچين، نمك)..................به ميزان لازم

زعفران دم كرده...................به ميزان لازم

گوشت چرخ كرده.................200 گرم

لپه................. يك چهارم پيمانه

شكر.................... 1 قاشق سوپخوري

آب ليمو ....................2 قاشق سوپخوري

سيب درشت..................4 عدد

كره ................3 قاشق سوپخوري

 

روش‌تهیه

ابتدا پياز را در روغن تفت داده و به آن ادويه و كمي نيز زعفران، اضافه كنيد سپس گوشت چرخ كرده را افزوده  و بعد لپه را كه از قبل  پخته‌ايد  به همراه  كمي شكر و آب ليمو به گوشت اضافه كرده و مواد را كنار بگذاريد. داخل سيب‌ها  را يك به يك  خالي كرده و آنها را با  مواد پر كنيد. سيب‌ها را در ظرف چيده و آب را همراه با كره آب كرده و زعفران و آب ليمو و شكر را روي آنها ريخته و اجازه دهيد تا بپزد.

برچسب ها: آموزش آشپزیدلمهغذای سنتیدلمه سیبطرز تهیه دلمه سیب تعداد بازديد: 299 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است