Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:26

كوفته نخودی | طرز تهیه کوفته نخودی

كوفته نخودی | طرز تهیه کوفته نخودی

shooroshirin3

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کوفته نخودی

نخود 400 گرم

 

گوشت مغز ران 500 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

سركه  یك‌دوم پیمانه

 

مواد لازم میانی

 

خرمای هسته‌گرفته، آلو، كشمش، زرشك و گردو به میزان لازم

 

 

تخم مرغ آبپز 1 عدد

 

 

شیره انگور  یك‌دوم پیمانه

 

آشپزباشی- آرزو صفری

 طرز تهیه کوفته نخودی:

ابتدا نخود را به مدت 12 ساعت بخیسانید. آن‌گاه همراه با گوشت، دو تا سه بار چرخ كنید. سپس ادویه و نمك را بیفزائید. نیمی از پیاز داغ را نیز، به مواد اضافه كنید و خوب ورزدهید. تخم مرغ را هم اضافه نمائید و حدود 10 دقیقه كاملاً ورز دهید. حالا مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم كنید و در كف دست پهن كنید، وسط آن سوراخی ایجاد كنید و از مواد كوفته به همراه یك قاشق چایخوری پیاز داغ، داخل آن را پر كنید.

بعد كوفته را ببندید و شكل دایره به آن بدهید. اكنون در قابلمه مناسبی پیازداغ بریزید و با قدری روغن و رب‌گوجه‌فرنگی، تفت دهید. سپس 2 لیتر آب اضافه نمائید و منتظر بمانید تا به جوش آید. اینك كوفته‌ها را یكی‌یكی و آهسته داخل آب‌جوش قرار دهید و صبر كنید تا كوفته‌ها بپزد.

حالا شعله را ملایم كنید تا مغز كوفته‌ها نیز بپزد. بعد از 20 دقیقه، سركه و شیره انگور را باهم تركیب سازید و به سس كوفته‌ بیفزائید. 10 دقیقه صبر كنید تا كوفته‌ها با سركه، ‌شیره مزه‌دار شوند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوفتهآشپزباشیآرزو صفریكوفته نخودیروش تهیه كوفته نخودیمواد لازم كوفته نخودی تعداد بازديد: 2450 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است