Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 06:38

دلمه فلفل قلمی شیرین

دلمه فلفل قلمی شیرین

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه فلفل قلمی شیرین:

لپه 30 گرم

 

برنج 150 گرم

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

سبزی دلمه‌ ریز خرد كرده 250 گرم (تره، جعفری، گشنیز، شوید، ترخون و نعنا)

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل قلمی شیرین 8 - 10 عدد (قرمز و سبز)

 

آب گوجه‌فرنگی 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

كره 30 گرم

گروه آشپزی

 طرز تهیه دلمه فلفل قلمی شیرین:

لپه و برنج را بخیسانید و بعد لپه را بپزید و برنج را آبكش كنید. آن‌گاه گوشت، نمك، فلفل و زردچوبه را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. سپس پیازداغ، سبزی و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه‌ دیگر تفت دهید. اینك برنج و لپه را اضافه نمائید و مخلوط كنید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید.

آن‌گاه فلفل‌ها را به مدت تقریبی 5 دقیقه، در آب جوش دارای نمك قرار دهید و بعد در صافی بریزید. اكنون شكافی روی فلفل‌ها ایجاد كنید و دانه‌هایشان را درآورید و با مخلوط فراهم كرده پر كنید. دلمه‌های فلفل را در ظرف چربكرده‌ نسوزی بچینید و آب گوجه‌فرنگی را رویش بریزید.

كره را بیفزائید و به مدت تقریبی 15-20دقیقه، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد بپزید. اینك دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش دلمهدلمهدلمه فلفلدلمه فلفل قلمی شیرینروش تهیه دلمه فلفلدلمه شیرینمواد لازم دلمه فلفل تعداد بازديد: 1157 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است