Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:05

كوفته‌ سماقی | طرز تهیه کوفته

كوفته‌ سماقی | طرز تهیه کوفته

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کوفته سماقی

لپه یك‌دوم پیمانه

 

برنج قهوه‌ای 1 پیمانه

 

سویای خام دانه‌ریز 250 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

سبزی معطر (ترخون، مرزه و ریحان) 4 قاشق سوپخوری

 

 

سماق قرمز 2 قاشق سوپخوری

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

سفیده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

مغز گردوی خام، زرشك و آلو به میزان لازم

 

مواد لازم سس

 

پیاز خردكرده 2 عدد متوسط

 

روغن هسته‌ی انگور 3 قاشق سوپخوری

 

فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

پوره‌ گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

آلو برقانی ترش در صورت دلخواه 6 عدد

 

نعنا خشك به میزان لازم

آشپزباشی – معصومه عیوضی

 

طرز تهیه کوفته سماقی:

لپه را بپزید. برنج را به آن اضافه نمائید تا آن نیز همراه لپه بپزد. بعد آن را در آبكش بریزید. سویای خیس‌ خورده را با پیاز چرخ كنید. نمك، فلفل و سبزی معطر را بیفزائید و با مواد یاد شده ورز دهید.

سماق، آرد ذرت و سفیده‌تخم‌مرغ را اضافه كنید و همچنان ورز دهید تا مایه چسبندگی پیدا كند. آن‌گاه هر بار از مایه به اندازه‌ یك نارنگی بردارید و وسط آن مغز گردو، یا زرشك و آلو بگذارید.

حالا كوفته‌ها را در سس از قبل آماده و جوشان، بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

روش تهیه سس: ابتدا پیاز و روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و قدری پیاز را تفت دهید. فلفل، زردچوبه و پوره‌ گوجه‌فرنگی را بیفزائید و كمی تفت دهید.

آن‌گاه مقداری آب درون ظرف بریزید و بگذارید بجوشد و كمی غلیظ شود. به این ترتیب، سس كوفته آماده می‌شود (در صورت دلخواه، می‌توانید داخل سس، آلو برقانی و كمی نعنای خشك اضافه كنید).

یادآوری: به جای پوره‌ گوجه‌فرنگی، می‌توانید از رب انار رقیق و بدون نمك نیز استفاده‌كنید.

 

برچسب ها: کوفتهآموزش کوفتهانواع کوفتهطرز تهیه کوفتهمواد اولیه کوفتهآشپزباشیدستور کوفتهمعصومه عیوضیآشپزی با سویاكوفته‌ سماقی تعداد بازديد: 1563 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است