Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 09:20

دلمه برگ مو با سس آلبالو

دلمه برگ مو با سس آلبالو

shooroshirin3

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو با سس آلبالو:

برنج 500 گرم

 

برگ مو 250 گرم

 

روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خردكرده 4 عدد

 

پرك بادام 25 گرم

 

جعفری ریز خردكرده 1 دسته كوچك

 

شوید خردكرده 1 دسته كوچك

 

نعنا‌ی خردكرده 1 دسته كوچك

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری

 

زرشك 25 گرم

 

آلبالو 200 گرم

آشپزباشی- سرور چاووشی

 طرز تهیه دلمه برگ مو:

برنج را در آب دارای نمك بخیسانید و بعد در آب جوش بجوشانید. همینكه برنج نرم شد، آن را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حدود دو پیمانه آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه برگ‌های مو را در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

پیاز را در آن تفت دهید و برنج آب كشیده، پرك بادام و مخلوط سبزی را بیفزائید و دو دقیقه دیگر، تفت دهید. اینك یك دوم پیمانه آب جوش به آن اضافه كنید و بگذارید مواد بپزد. اكنون نمك، فلفل، زیره و زرشك را نیز بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی هر برگ مو یك قاشق سوپخوری از مواد فراهم‌كرده بریزید و دلمه را بپیچید و در قابلمه بچینید.

آلبالوها را رویش بریزید و بشقاب مناسبی روی دلمه‌ها بگذارید. آن‌گاه قدری آب‌جوش روی آن بریزید و تا زمانیكه دلمه بپزد و آبش كشیده شود، روی حرارت ملایم بگذارید. اكنون دلمه را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: زرشك را پاك كنید و به مدت 30 دقیقه در آب ولرم بخیسانید. سپس آن را در صافی بریزید، آبكشی كنید و مصرف نمائید.

 

برچسب ها: مواد لازم دلمهدلمهآشپزی با آلبالودلمه برگ مودلمه برگ مو با سس آلبالودلمه با سس آلبالوآموزش دلمه برگ مودلمه برگسس آلبالو تعداد بازديد: 2220 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است