Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 5 مرداد 1396 - 13:17

زیتون پرورده (اسپانیایی)

زیتون پرورده (اسپانیایی)

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4  نفر

پودر تخم گشنیز 2 قاشق چایخوری

پودر تخم بادیان (رازیانه) 2 قاشق چایخوری

رزماری خرد کرده  1 قاشق چایخوری

جعفری خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 2 حبه

پودر گردو یا بادام یا پسته 50 گرم

روغن زیتون 30 میلی‌لیتر

فلفل دلمه‌ای (کباب شده و خرد کرده)  نصف 1 عدد

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

سرکة بالزامیک 1 قاشق سوپخوری

فلفل به میزان لازم

زیتون 250 گرم

آشپزباشی - فاطمه درویش

پودر تخم گشنیز، بادیان، رزماری، جعفری، سیر و گردو را در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه روغن زیتون، فلفل دلمه‌ای، آبلیمو، سرکه و فلفل را به ‌آن بیفزایید و مخلوط کنید.

سپس زیتون‌ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا زیتون مزه‌دار شود. اینک زیتون پرورده را درون شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها: آشپزباشیفاطمه درویشغذا با زیتونزیتون پروردهچاشنی خوشمزهزیتون پرورده اسپانیاییچاشنی هاطرز تهیه زیتون پرورده تعداد بازديد: 52 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است