Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 20:43

ترشی خلال با روغن زیتون

ترشی خلال  با روغن زیتون

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادمجان 2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای رنگی 2 عدد

 

قارچ 5 عدد

 

سركه سفید  به میزان لازم

 

سیر خردكرده 2 حبه

 

زیتون بدون هسته خردكرده 100 گرم

 

نمك  به میزان لازم

 

روغن زیتون 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

آشپزباشی

 

بادمجان، فلفل دلمه‌ای و قارچ را خلالی خرد كنید و هر كدام را جداگانه با مقداری سركه سفید بجوشانید. آن‌گاه در آبكش بریزید تا سركه اضافی‌اش گرفته شود. سپس همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید؛ سیر و زیتون را نیز به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا نمك و روغن زیتون را اضافه نمائید و پس از مخلوط كردن تمامی مواد با یكدیگر، درِ ظرف را ببندید. این ترشی، خیلی زود آماده می‌شود و می‌باید در یخچال نگهداری شود.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی خلال با روغن زیتونترشی خلالترشی با روغن زیتونروش تهیه ترشی تعداد بازديد: 2663 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است