Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:32

ترشی مراكشی

ترشی مراكشی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

رب......................2 قاشق سوپخوري

روغن زيتون....................يك‌دوم پیمانه

سركه...............به مقدار لازم

قارچ كوچك...................200 گرم

آب‌ليمو.................................2 قاشق سوپخوري

زردچوبه...................يك‌دوم قاشق چايخوري

زنجبيل.................يك‌چهارم قاشق چايخوري

زيره.................يك‌چهارم قاشق چايخوري

تخم‌گشنيز...................يك‌چهارم قاشق چايخوري

سياه‌دانه..................يك و نيم قاشق سوپخوري

نمك.....................به مقدار لازم

موسير...................100 گرم

سير................چند حبه

گل‌كلم...................250 گرم

كلم بروكلي....................200 گرم

كنسرو بچه ذرت....................يك عدد

زيتون....................250 گرم

نخودفرنگي پخته........................100 گرم

فلفل دلمه‌‌ای رنگي..................يك‌دوم عدد از هر رنگ

ترخون و نعناع......................100 گرم

فلفل قلمي...............................بسته به ذائقه

روش‌تهیه

رب، روغن زيتون و يك پیمانه از سركه را با هم مخلوط كنيد. قارچ را شسته و با آب‌ليمو مخلوط كنيد و يك ساعت بگذاريد تا بماند. سپس به مدت 3 دقيقه روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد. سپس صبر كنيد تا خنک شود. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و ترشي را در ظرف تميزي بريزيد. به مقدار کافی سرکه روی آن ریخته و در جاي خنك نگهداري كنيد.

نكته:

 موسير را از چند ساعت قبل خيس كنيد.

 طعم اين ترشي تند است.

برچسب ها: ترشیترشی مراكشیطرز تهیه ترشی مراكشی تعداد بازديد: 323 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟