Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 17:08

چاتنی ادویه‌ای خرمالو و سیب

چاتنی ادویه‌ای خرمالو و سیب

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

سركه سیب 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

پیاز خرد كرده 1 عدد

سیب پوست كنده و خرد كرده 1 عدد

شكر 150 گرم

آبلیمو 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

فلفل قرمز تند، خرد كرده 1 عدد

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

میخك آسیاب كرده یك هشتم قاشق چایخوری

خرمالوی خرد كرده 4 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی

 

همه مواد لازم را به‌جز خرمالو در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه خرمالو را بیفزائید و 5-10 دقیقه دیگر چاتنی را بپزید تا خرمالو نرم شود.

چاتنی را پس از خنك شدن، در شیشه مناسبی بریزید، درش را محكم ببندید و در یخچال نگه دارید.

 

 

برچسب ها: چاتنی ادویه‌ای خرمالو و سیبآشپزي با سيبروش تهيه چاتنی ادویه‌ای خرمالو و سیبآموزش چاتنی ادویه‌ای خرمالو و سیبمواد لازم چاتنی ادویه‌ای خرمالو و سیب تعداد بازديد: 380 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است