Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:08

ديپ چيلى

ديپ چيلى

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

موادلازم برای 2-4 نفر

لوبيا قرمز پخته ١٥٠ گرم

پياز ١ عدد

روغن زيتون ٣ قاشق چايخورى

سير له کرده ١ حبه

فلفل سبز (ریز خرد کرده) ١ عدد

پودرفلفل قرمز تند ١ قاشق چايخورى

نمك یک‌سوم قاشق چایخوری

پنيرچدار  ٢ ورقه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

لوبيا را با مقدارمناسب آب بپزيد. آن‌گاه پياز را رنده كرده و با روغن زيتون تفت دهيد تا آب پياز تبخير شود.

سپس لوبياى پخته را له كرده و همراه با سير به پياز  اضافه كنيد و كمى دیگر تفت دهيد.

حالا فلفل‌ها، نمک و پنير چدار را اضافه كرده و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید پنير آب شود.

اینک دیپ را در ظرف مناسبی ریخته و با چیپس یا نان پیتا میل کنید.

برچسب ها: آشپزباشیسرمه جلیلیدیپ چیلیدیپ تندانواع چاشنی تندمواد لازم برای تهیه دیپ چیلی تعداد بازديد: 1408 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است