Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 19:29

رب نارنج

رب نارنج

shooroshirin5

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

برای یك‌ونیم لیتر رب نارنج

 

نارنج 5 كیلوگرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی

 

نارنج‌ها را بشوئید و آبشان را بگیرید. آن‌گاه آب نارنج را در قابلمه‌ای كه بهتر است از جنس لعابی باشد، بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت روی حرارت اجاق بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.

در نظر داشته باشید كه آب نارنج پس از جوشیدن تیره‌رنگ می‌شود و غلظت چشم‌گیری نخواهد داشت!

اما جوشاندن آب نارنج موجب ماندگاری بیشتر آن می‌شود. حالا رب نارنج را در شیشه‌ی استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: بهتر است نارنج‌ها را یك تا دو روز روی پارچه‌ی نخی بگذارید تا پوستش اندكی خشك شود.

 

برچسب ها: انواع ربروش تهیه رب نارنجمواد لازم رب نارجآموزش ربآب نارنجدستور تهیه ربرب نارنج تعداد بازديد: 1588 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این رب چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است