Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 12:45

طرز تهیه ترشی انجیر | ترشی انجیر

طرز تهیه ترشی انجیر | ترشی انجیر

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم ترشی انجیر برای یک کیلوگرم

 انجیر  یك كیلوگرم

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

فلفل سبز 3 عدد

گلپر، پودر نشده  1 قاشق سوپخوری

سركه‌ی سفید به میزان لازم

 

 

طرز تهیه ترشی انجیر:

برای تهیهی این ترشی از انجیرهای رسیده و سالم استفاده كنید. انجیر را بشوئید و روی پارچهی تمیزی پهن كنید تا خشك شود. آنگاه با خلال دندان چند سوراخ روی هر یك از انجیرها ایجاد كنید. سپس آنها را درون شیشهی تمیز و استرلیزه شده بریزید. نمك، فلفل سبز، گلپر و سركه را بیفزائید تا سركه روی انجیر را بگیرد. در شیشه را محكم ببندید و در جای خنك نگه دارید. پس از گذشت 30 روز ترشی آمادهی مصرف است.

برچسب ها: انواع ترشیترشی انجیرآموزش ترشی انجیرطرز تهیه ترشی انجیرنحوه تهیه ترشی انجیر تعداد بازديد: 188 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است