Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آبان 1399 - 11:25

ادويه آبگوشت

ادويه آبگوشت

shooroshirin5

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

زیره‌ی سبز 3 قاشق سوپخوری

 

تخم گشنیز 5 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه 5 قاشق سوپخوری

 

زیره‌ی سیاه 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه 2 قاشق سوپخوری

 

شنبلیله‌ی خشك 2 قاشق سوپخوری

 

برگ پیازچه‌‌ی خشك 5 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

تابه‌ی مناسبی را روی اجاق بگذارید و زیره‌ی سبز و تخم گشنیز را به مدت 1 دقیقه در آن تفت دهید.

آن‌گاه صبر كنید تا ادویه خنك شود. حالا باقیمانده‌ی مواد را به آن بیفزائید و آسیاب كنید.

اكنون ادویه‌ی به دست آمده را در شیشه‌ی در دار بریزید و در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: ادویهانواع ادویهادويه آبگوشتآموزش ادویهادویه غذادستور تهیه ادویه آبگوشتمواد لازم ادویه آبگوشت تعداد بازديد: 4457 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ادویه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است