Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:04

لیته‌ انبه با تمر هندی | ترشی انبه با تمبر هندی

لیته‌ انبه با تمر هندی | ترشی انبه با تمبر هندی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم لیته‌ انبه با تمر هندی | ترشی انبه با تمبر هندی

تمر هند 250 گرم

 

انبه‌ رسیده 1 كیلوگرم

 

سركه‌ سفید 500 میلی‌لیتر ( 2 پیمانه)

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

رازیانه 1 قاشق سوپخوری

 

زیره‌ سبز 1 قاشق سوپخوری

 

زنیان یك دوم قاشق چایخوری

 

دانه‌ فلفل‌سیاه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – پوراندخت نميرانيان

 طرز تهیه لیته‌ انبه با تمر هندی 

ابتدا تمر هندی را به مدت 2 ساعت داخل سركه بخیسانید. آن‌گاه آن را از صافی عبوردهید تا عصاره‌ آن به‌دست آید. حالا پوست انبه را بگیرید و گوشته‌ی آن‌را از هسته جداسازید و در مخلوط كن له كنید.

سپس در ظرف مناسبی، انبه و تمرهندی را بریزید و با حرارت ملایم 15 دقیقه بجوشانید. بعد شعله را خاموش كنید. حالا ادویه‌های نیمكوب و شكر را بیفزائید و مخلوط‌كنید. پس از خنك شدن، در شیشه‌ مناسب بریزید و در یخچال نگهداری نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش ترشیانواع ترشیدستور ترشیپوراندخت نميرانيانطرز تهیه ترشیترشی لیتهمواد اولیه ترشیلیته انبه تعداد بازديد: 7695 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟