Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 21:43

چاتنی انبه و سيب

چاتنی انبه و سيب

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

              مواد لازم برای 1 كيلوگرم

سركه 300 ميلي‌ليتر (يك و يك‌چهارم پيمانه)

شكر قهوه‌اي روشن 100 گرم

انبه پوست گرفته و خرد كرده 900 گرم (2 عدد درشت)

سيب پوست گرفته و خرد كرده حدود 200 گرم (1 عدد)

پياز ريز خرد كرده 1 عدد

زنجفيل پوست گرفته و رنده كرده 1 تکه 5/2 سانتيمتري

آشپزباشی-فاطمه درویش

سركه و شكر را در قابلمه استيل يا لعابي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود گاهي آن را هم بزنيد.

آن‌گاه انبه، سيب‌، پياز و زنجفيل را به مخلوط سركه و شكر بيفزائيد و حرارت را زياد كنيد تا چاتني بجوشد.

سپس حرارت را كم كنيد و چاتني را به مدت تقريبي 45 دقيقه يا تا زماني‌كه غليظ شود، بپزيد مراقب باشيد كه آب اضافي آن كشيده شود ولي زياد خشك نشود.

در اواخر پخت چاتني را هم بزنيد تا ته نگيرد. اينك چاتني را در شيشة استريل كردة گرم بريزيد، درش را محكم ببنديد و دست‌‌كم يك ماده در جاي خنك و تاريك نگه داريد بعد از باز كردن در شيشه چاتني، آن را در يخچال نگه داريد.

يادآوري: اين چاتني تا شش ماه قابل مصرف است

برچسب ها: چاتنیچاتنی انبه و سیبانبه و سیبانواع ترشی و چاتنی تعداد بازديد: 964 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است