Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 08:26

ترشی عناب | طرز تهیه ترشی عناب

ترشی عناب | طرز تهیه ترشی عناب

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ترشی عناب | طرز تهیه ترشی عناب

مواد لازم برای تهیه این ترشی:

عناب 500 گرم

آب به میزان لازم

آبلیمو یك دوم پیمانه

رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری

سركهی انگور سفید یا قرمز  5/1 لیتر

شكر 3 قاشق سوپخوری

نعناع خشك 2 قاشق سوپخوری

پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

نمك به میزان لازم

 

 

 

 

طرز تهیه ترشی عناب

عناب را در ظرفی بریزید و به اندازهای آب اضافه كنید كه روی عناب را بگیرد. سپس آبلیمو را بیفزائید و به مدت 12 ساعت كنار بگذارید تا عناب خیس بخورد. در این مدت 5 تا 6 بار عناب را زیر و رو كنید. بعد در آبكش بریزید و روی پارچهی تمیزی پهن كنید تا خشك شود. حالا عناب را در ظرفی بریزید. رب گوجه فرنگی، سركه و شكر را مخلوط كنید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. پس از سرد شدن روی عناب بریزید و نعناع، فلفل و كمی نمك اضافه كنید. مواد را با هم مخلوط كنید و داخل شیشهی تمیزی بریزید و در جای خنك نگهداری نمائید. بعد از سه روز چنانچه سركهی آن كم شده باشد مقداری سركهی جوشیده و سرد شده روی آن بریزید. ترشی بعد از 15 روز آمادهی مصرف می‌‌باشد.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع ترشی

یادآوری: میتوانید به جای رب گوجه فرنگی از 100 گرم تمرهندی استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش ترشیطرز تهیه ترشیترشی عنابطرز تهیه ترشی عناب تعداد بازديد: 6089 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است