Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:22

شور كدو و پیاز و فلفل

شور كدو و پیاز و فلفل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كدوی خردكرده 500 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

فلفل خردكرده 1 عدد

 

دانه خردل  1 قاشق سوپخوری

 

آب  2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

 

سركه یك‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

 

نمك 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا كدو، پیاز، فلفل و دانه‌های خردل را در شیشه تمیز و مناسبی بریزید. آن‌گاه آب، سركه و نمك را روی حرارت بجوشانید و همچنان كه داغ است درون شیشه بریزید به‌گونه‌ای كه روی سبزیجات را بپوشاند. حالا در شیشه را محكم ببندید و در جای خنكی نگه دارید تا به اصطلاح شور جا بیفتد و آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش ترشیآشپزباشیشور كدو و پیاز و فلفلشور کدوشور پیازشور فلفلتهیه شورروش تهیه شور تعداد بازديد: 2710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است