Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:41

چاتنی تند کدو‌حلوائی و سیب

چاتنی تند کدو‌حلوائی و سیب

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 کدو‌حلوائی خرد کرده 1 کیلوگرم

 

سیب خرد کرده 2 عدد

 

پیاز خرد کرده 2 عدد

 

سرکه سیب 600 میلی لیتر (حدود دو و یک دوم پیمانه)

 

شکر 100 گرم

 

کشمش 30 گرم

 

پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز تند (چیلی) ریز خرد کرده 10 عدد

 

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

نمک دریا 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم- سحر سامانی

 

کدو‌حلوائی، سیب، پیاز و سرکه را در قابلمه مناسبی بریزید و 10 دقیقه روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه شکر، کشمش، پوست پرتقال، چیلی، زنجفیل و نمک را بیفزائید و بگذارید شکر حل شود و چاتنی بپزد. در حدود 20 دقیقه طول می‌کشد تا چاتنی آماده شود. در این میان، گاهی چاتنی را هم بزنید تا ته نگیرد! همینکه چاتنی خنک شد، آن را در شیشه استریل کرده بریزید و درش را محکم ببندید.

 

برچسب ها: چاتنیچاتنی تند کدو‌حلوائی و سیبچاتنی سیبچاتنی کدو حلواییچتنی سیب تعداد بازديد: 1969 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است