Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 بهمن 1398 - 03:55

زیتون پرورده

زیتون پرورده

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6  نفر

زیتون بدون هسته 200 گرم

مغز گردو آسیاب کرده 70 گرم

آب انار به میزان لازم

رب انار به میزان لازم

سیر له کرده یک حبه

جعفری و زولنگ (سائیده شده) 50 گرم

گلپر یک دوم قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

زیتون، مغز گردو، آب انار، رب انار، سیر، جعفری، زولنگ، گلپر و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه زیتون پرورده را در ظرف مناسبی با درپوش بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

یادآوری1: هنگام اضافه کردن آب انار دقت کنید زیتون پرورده شل نشود

یادآوری2: زمان نگهداری زیتون پرورده در یخچال حداکثر یک هفته می‌باشد.

یادآوری3: سبزی زیتون پرورده باید کاملا نرم و سائیده شده باشد.

برچسب ها: چاشنیآشپزباشیاعظم گلزارمنشزیتونزیتون پروردهچاشنی های خوشمزهچاشنی شمالی تعداد بازديد: 847 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است