Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 20:43

ترشی بادمجان کبابی

ترشی بادمجان کبابی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم

بادمجان: ۵ عدد
زرشک: ۴ قاشق غذاخوری
گردو: ۵ عدد
رب انار رقیق: ۱ لیوان
سرکه: نصف لیوان
نمک و گلپر: به میزان لازم


 طرز تهیه

برای درست کردن این ترشی خوشمزه و فوری اول باید بادمجان‌ها را کبابی کنید. برای شروع کار بادمجان‌ها را خیلی خوب بشویید و خشک کنید. سپس اجاق گاز یا کباب‌پز را روشن کنید و بادمجان‌ها را با پوست روی شعله متوسط آتش بگذارید. در حین کبابی شدن هرچند دقیقه یکبار بادمجان‌ها را پشت و رو کنید تا همه قسمت‌های آن به صورت یکنواخت کبابی و پخته شود. بعد بادمجان‌های کبابی شده داغ را داخل یک ظرف در بسته بگذارید و اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بماند تا نرم شود. حالا می‌توانید خیلی راحت پوست بادمجان‌ها را جدا کنید. بادمجان‌های کبابی را به صورت ساطوری خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. حالا مغز گردوی خرد شده، زرشک، نمک و گلپر، رب انار و سرکه را اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. ترشی آماده را داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی همان لحظه آماده خوردن است و نیازی به ماندن و جا افتادن ندارد، اما بهتر است دو روز بماند تا مزه‌ها کاملا به خورد هم بروند. نوش جان.

برچسب ها: ترشی بادمجانترشیترشی لیتهادویه ترشیگلپر تعداد بازديد: 102 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است