Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:43

سس تاتزیکی

سس تاتزیکی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ماست معمولی.................... ۱ پیمانه

نعناع تازه و خرد شده............ ۱قاشق سوپخوری

خیار خرد شده................ ۱ عدد کوچک

روغن زیتون.............۱ قاشق سوپخوری

نمک..............یک‌چهارم قاشق چایخوری

سرکه سفید............. ۱ قاشق چایخوری

سیر............... ۱ حبه کوچک

فلفل ..............یک‌هشتم قاشق چایخوری

شوید تازه و خرد کرده.................... ۱ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

ماست، خیار، نمک و سیر را در مخلوط کن بریزید. مایه را به صورت پوره درآورید.  اگر سس سبز زمردی می‌خواهید، شوید و نعناع را هم اضافه کنید تا کاملا ریز و مخلوط شوند. اگر سس سفید با رگه‌های سبز رنگ می‌خواهید، سس را داخل یک کاسه بریزید. شوید و نعناع را کاملا ریز کنید و سپس در کاسه ریخته کاملا با سس مخلوط کنید. روغن زیتون، سرکه و فلفل را اضافه کرده و خوب به هم بزنید. به جای نصف ماست از یک‌دوم فنجان خامه استفاده کنید تا سس غلیظ تر شود.

در صورت تمایل می‌توانید یک فنجان پنیر خامه‌ای هم به آن اضافه کنید. با مقداری تربچه خرد شده یک پیش غذای خوشمزه درست می‌شود.

در هر پرس: ۷۵ کالری (۴۰ کالری از چربی‌ها)، ۴ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع شده)، ۴ میلی‌گرم کلسترول، ۱۹۰ میلی‌گرم سدیم، ۶ گرم کربوهیدرات (بدون فیبر خوراکی)، ۴ گرم پروتئین

 

 نکته

ویژگی این سس در غلظت آن است و به همین دلیل نمی‌توانید از مواد کم چرب استفاده کنید. سس کم‌چرب بلافاصله بعد از چند دقیقه آب می‌اندازد. در ضمن مقدار قابل ملاحظه‌ای هم سیر دارد. نوشیدن شربت آب لیمو بعد از خوردن این سس تا حدی به از بین بردن بوی سیر دهان کمک می‌کند.

برچسب ها: انواع سسسس تاتزیکیطرز تهیه سس تاتزیکی تعداد بازديد: 923 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است