Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 13:44

چاتنی لبو

چاتنی لبو

shooroshirin1

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

لبو 1 كیلو گرم

 

سیب خرد كرده 2 عدد درشت

 

پرتقال فیله كرده 2 عدد درشت

 

شكر 200 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

فلفل تند تازه 2 عدد

 

سركه‌ سفید 2 پیمانه (نیم‌لیتر)

 

تخم گشنیز یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

گلپر آسیاب كرده یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

آبلیموتازه 5 قاشق سوپخوری

 

پوست لیمورنده كرده 2 قاشق چایخوری

  

نمك به میزان لازم

آشپزباشی – پوراندخت نميرانيان

 

لبو را ریز خرد كنید. سیب، فیله‌ پرتقال، شكر، سیر و فلفل خرد كرده را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سركه‌ را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس 20 دقیقه چاتنی را بجوشانید و بعد لبو را به آن بیفزائید. حال تخم گشنیز را نیز اضافه كنید و 20 دقیقه‌ دیگر چاتنی را بجوشانید. حالا گلپر، آبلیمو، پوست لیمو و نمك را بیفزائید و 2 دقیقه‌ دیگر چاتنی را بجوشانید.

اكنون صبر كنید تا چاتنی خنك شود و آن را در شیشه‌ استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: آموزش چاتنیانواع چاتنیطرز تهیه چاتنیمواد اولیه چاتنیچاتنی لبوآشپزی با لبوچاتنی ها تعداد بازديد: 1099 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است