Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:28

ترشی مخلوط با رب انار

ترشی مخلوط با رب انار

shooroshirin5

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

لوبیا سبز 200 گرم

 

هویج 200 گرم

 

كرفس 200 گرم

 

سیر 100 گرم

 

فلفل سبز 50 گرم

 

به درشت 2 عدد

 

گل‌كلم 250 گرم

 

سركه 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

بادمجان 1 كیلوگرم

 

ترخون خشك 1 قاشق سوپخوری

 

سیاه دانه 1 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

رب انار 1 كیلوگرم

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

ابتدا لوبیا سبز، هویج، كرفس، سیر، فلفل، به و گل كلم را به اندازه‌ی دلخواه خرد كنید و در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و با 1 پیمانه سركه به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

آن‌گاه بادمجان را ریز خرد كنید و همراه باقیمانده‌ی سركه، به مدت 5 دقیقه بپزید.

همچنین ببینید: خرید کتاب انواع ترشی

همینكه مخلوط سبزی خنك شد، آنها را در ظرف مناسبی بریزید، ترخون، سیاه دانه، نمك و رب انار را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا ترشی را در شیشه‌ی مناسبی بریزید و در جای خنك نگه‌دارید.

یادآوری: چنانچه رب انار ترش بود، 2 تا 3 قاشق سوپخوری شكر به آن اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش ترشیانواع ترشیآشپزباشیترشی و چاشنیدستور ترشیترشی مخلوطترشی با رب انار تعداد بازديد: 46455 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این ترشی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است