Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:03

ادویه کاری

ادویه کاری

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

تخم گشنیز 100 گرم

 

زیره 50 گرم

 

دانه فلفل سیاه 10 گرم

 

چوب دارچین 1 تکه

 

میخک 10 عدد

 

بادیان 2 عدد

 

جوز هندی 1 عدد

 

هل سبز 5 عدد

 

پودر زردچوبه 20 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم- سحر سامانی

 

همه ادویه‌ها را بجز زردچوبه در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود و قدری طلائی رنگ شوند. آن‌گاه ادویه‌ها را همراه با زردچوبه آسیاب کنید. حالا ادویه را صاف کنید و در شیشه تمیز و مناسبی بریزید. ادویه را در محل خشک و تاریک نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع ادویهادویه کاریآموزش ادویه کاریادویه هاروش تهیه ادویه کاری تعداد بازديد: 1711 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است