Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 23:36

نازخاتون با بادمجان

نازخاتون با بادمجان

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بادمجان 1 كیلوگرم

 

سیر له كرده  3 حبه

 

گلپر  1 قاشق سوپخوری

 

ریحان نازخاتونی ریز خرد كرده و سائیده 1 دسته

 

جعفری ریز خرد كرده و سائیده نصف یك دسته

 

نمك  1 قاشق چایخوری

 

آبغوره یا آب انارترش250 میلی‌لیتر (1 ‌پیمانه)

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بادمجان‌ها را بشوئید، چند سوراخ رویشان ایجاد كنید و آنها را كبابی نمائید. حالا پوست‌شان را بگیرید و بادمجان كبابی را ساطوری كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، گلپر، ریحان، جعفری، نمك و آبغوره را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس نازخاتون را دست‌كم یك ساعت در یخچال نگه‌دارید تا آماده‌ی مصرف شود.

یادآوری: چناچنه ریحان ناز خاتونی در دسترستان نبود، به همان میزان از ریحان سبز معمولی استفاده كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با بادمجاننازخاتوننازخاتون با بادمجانآموزش نازخاتونروش تهیه نازخاتونمواد لازم نازخاتون تعداد بازديد: 1810 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است