Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 08:29

ترشی بامیه

ترشی بامیه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بامیه: کیلو ( بهتر است ریز باشد )

نمک: قاشق غذاخوری

آب: لیوان

سرکه: لیوان

سیر: 10 حبه

سبزی های معطر ( ریحان، مرزه، شوید و تلخون): به مقدار لازم

فلفل تند: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه

 ابتدا دم های بامیه را تا حدی بگیرید که دوسانت باقی بماند. اگر کوتاه تر باشد بامیه لیز می شود.

درون قابلمه آب و نمک را بریزید و روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.

بعد از جوش امدن زیر قابلمه را خاموش کرده و سرکه را اضافه کنید.

صبر کنید تا مخلوط آب و سرکه خنک شود.

درون شیشه به صورت لایه ای، بامیه، سبزی های معطر، فلفل و سیر ها را بچینید.

دقت کنید لایه آخر سبزی های معطر باشد.

بعد از خنک شدن مخلوط آب و سرکه را درون شیشه بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.

شیشه ها درون یخچال نگهداری کرده و بعد از یک ماه نوش جان کنید.

برچسب ها: چاشنیترشیسیرترشی بامیهطرز تهیه ترشی بامیهسرکهسبزی ترشی تعداد بازديد: 104 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است