Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 03:37

چاتنی مخلوط

چاتنی مخلوط

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

هویج خلالی خرد كرده 5 عدد

 

گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده 5 عدد

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

كدو سبز خلالی خرد كرده 4 عدد

 

سیب ریز خرد كرده 2 عدد

 

گلابی ریز خرد كرده 2 عدد

 

آناناس مكعبی خرد كرده  2 عدد

 

برگ بو 3 تا 4 برگ

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

 

سركه سفید نیم‌لیتر (2 پیمانه)

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

كنجد 3 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- پورانداخت نمیرانیان

 

هویج وگوجه‌فرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید. آن‌گاه شكر قهوه‌ای، كدو، سیب، گلابی، آناناس، برگ بو، زنجفیل، پودر فلفل قرمز، سركه و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید و به مدت 5/1 ساعت دیگر روی حرارت ملایم بپزید.

اینك كنجد و دارچین را اضافه نمائید و پس از 15 دقیقه، از روی حرارت بردارید. همینكه چاتنی خنك شد، آن را در ظرف دردار و مناسبی بریزید و در یخچال نگه‌داری كنید.

 

برچسب ها: چاتنیمواد لازم چاتنیآشپزی با چاتنیآموزش چاتنیمواد اولیه چاتنیچاتنی مخلوطروش تهیه چاتنی مخلوطتهیه چاتنی مخلوط تعداد بازديد: 1033 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است