Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:03

كنسرو گوجه‌فرنگی خانگی

كنسرو گوجه‌فرنگی خانگی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی مینیاتوری  500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

شكر  1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

برگ آویشن كمی

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

فر را با دمای 120 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی نسوز بزرگی را چرب نمائید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و خشك كنید. سپس آنها را از وسط نصف كنید و در سینی بچینید. به گونه‌ای كه قسمت برش خورده، رو قرار بگیرد.

حالا رویشان نمك، فلفل، شكر و روغن زیتون بپاشید و برگ‌های آویشن را روی گوجه‌فرنگی‌ها بچینید. سینی را در فر بگذارید و گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت تقریبی یك و نیم ساعت بپزید. اكنون سینی را از فر درآورید و بگذارید گوجه‌فرنگی‌ها خنك شوند.

 حالا آنها را در شیشه‌ استریلیزه كرده بریزید و شیشه را از روغن زیتون پر كنید و درش را محكم ببندید. كنسرو گوجه‌فرنگی را در یخچال نگه دارید.

یادآوری 1: می‌‌توانید از این گوجه‌فرنگی‌ها در تهیه‌ انواع پاستا، برنج، نان و یا املت استفاده كنید.

یادآوری2: برای استریلیزه كردن شیشه، آنها را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در آب جوش بجوشانید و با پارچه‌ی تمیزی خشك كنید.

 

برچسب ها: کنسروطرز تهیه کنسروآشپزی با گوجهکنسرو گوجهانواع کنسروکنسروهای خانگی تعداد بازديد: 1497 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است