Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:17

رب فلفل دلمه‌ای

رب فلفل دلمه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فلفل دلمه‌ای 4 کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای (سبز – زرد - قرمز)

شکر 300 گرم

پاپریکا شیرین  50 گرم

سرکه 300 گرم

روغن زیتون یا کنجد 500گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

فلفل دلمه‌ای را 3 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید. آن‌گاه آن را  شوک آب سرد دهید و به مدت 5 دقیقه در دمای محیط  استراحت دهید و بعد پوستش را جدا کنید.

سپس تکه‌های فلفل فیله کرده را در بلندر بریزید و آن را کاملا میکس کنید. اینک در قابلمه مناسبی پوره را بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا یک‌چهارم آبش تبخیر شود.

حالا شکر و پاپریکا را اضافه کنید و 10-15 دقیقه دیگر آن را بپزید. پس از آنکه رب در دمای محیط خنک شد سرکه را افزوده و به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید.

بعد از این مدت روغن را بیفزائید و کاملا مخلوط نمائید. سپس رب را در ظرف مناسبی ریخته و روی سطح آن را با روغن بپوشانید.

یادآوری 1:  با این مواد حدود 3 کیلو رب فلفل دلمه‌ای به دست می‌آید.

یادآوری 2: از این رب برای انواع پاستا، پلو، سس،‌دیپ، ساندویچ، پیتزا، خورش، خوراک، املت و میان وعده استفاده می‌شود.

برچسب ها: آشپزباشیفلفل دلمه ایکیان رنجبررب فلفل دلمه ایطرز تهیه رب فلفل دلمه ایرب رنگی تعداد بازديد: 8401 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است