Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:08

ترشی موسیر تازه | طرز تهیه ترشی موسیر تازه

ترشی موسیر تازه | طرز تهیه ترشی موسیر تازه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

موسیر تازه 300 گرم

 

نمك 1 قاشق سوپخوری

 

لوبیا سبز خرد كرده 100 گرم

 

سركه انگور 1 لیتر

 

فلفل دلمه‌‌ای سبز یا قرمز 100 گرم

 

تخم خردل سیاه و سفید 1 قاشق سوپخوری

 

تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه در صورت دلخواه 1 قاشق چایخوری

گروه آشپزی

 

موسیر را بشوئید و برگهایش را جدا نكنید. آن‌گاه موسیر را همراه با برگ و ساقه به تكه‌های درشت خرد كنید و قدری نمك رویش بپاشید. سپس آن را در كیسه نایلونی بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال نگه دارید.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش ترشی

حالا موسیر را در آبكش بریزید و جسم سنگینی رویش بگذارید تا تلخی‌اش گرفته شود. اینك در قابلمه مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید و موسیر را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا آن را در صافی بریزید و كنار بگذارید. اكنون لوبیا سبز را 3 دقیقه در سركه بجوشانید و بعد موسیر را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای را درون ترشی بریزید و همینكه ترشی خنك شد، ادویه‌ها را به آن بیفزائید.

اینك ترشی را در شیشه استریل كرده بریزید و در جای خنك نگه دارید تا پس از یك هفته قابل مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش ترشیانواع ترشیترشـی موسیرترشـی با موسیرطرز تهیه ترشـی موسیرمواد اولیه ترشـیترشی ها تعداد بازديد: 4729 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است