Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:05

ترشی خرما

ترشی خرما

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خرما 1 كیلوگرم

 

سركه  500 میلی‌لیتر

 

دارچین  2 قاشق چایخوری

 

پودر هل  2 قاشق چایخوری

 

پودر جوز یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

ابتدا هسته‌های خرما را دربیاورید. آن‌گاه در كاسه مناسبی قرار دهید و رویش سركه بریزید و به مدت 8 ساعت به همین شكل نگه دارید. حالا خرما را با چنگال له نمائید و با چرخ گوشت یا دستگاه غذاساز نرم كنید. اینك دارچین، هل، جوز و نمك را بیفزائید و مواد را كاملاً مخلوط سازید. غلظت مخلوط باید مانند ماست باشد.

سپس آن را در شیشه مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید. این ترشی، طعم ملس خواهد داشت بلافاصله آماده مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی خرماترشی با خرمامواد لازم ترشی خرماتهیه ترشی خرما تعداد بازديد: 3011 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است