Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 13:38

پودر سوخاری خانگی

پودر سوخاری خانگی

shooroshirin5

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

نان خشك 1 كیلوگرم

 

پودر دارچین 1 قاشق سوپخوری

 

پودر سیر 1 قاشق سوپخوری

 

پودر پیاز 2 قاشق سوپخوری

 

گلپر آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

گل آویشن آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

پودر شیر خشت یا گلرنگ 2 قاشق سوپخوری

 

هل سبز آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری

 

شیرخشك 1 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

نان خشك را آسیاب كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه باقیمانده‌ی مواد را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

حال ادویه را در شیشه‌ی دردار بریزید و در جای خشك و خنك نگه دارید.

یاد‌آوری: می‌توانید از این ادویه برای سوخاری كردن شنیتسل گوشت، مرغ، ماهی و میگو استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیپودر سوخاری خانگیشنیتسل گوشتشنیتسل سوخاریشنیتسل مرغشنیتسل ماهیشنیتسل میگوپودر سوخاریسوخاری کردن تعداد بازديد: 996 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پودر سوخاری چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است