Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 09:34

ترشی گل کلم هندی

ترشی گل کلم هندی

shooroshirin5

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

گل‌كلم خردكرده 1 بوته درشت

 

پیاز پوست‌كنده 10 عدد ریز

 

مخلوط سبزی خردكرده (كدوسبز، لوبیا سبز، هویج، ...) 900 گرم

 

نمك دریا 60 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

شكر ریز  225 گرم

 

زردچوبه 1 قاشق سوپخوری

 

پودر خردل 1 قاشق چایخوری

 

سركه 900 میلی‌لیتر

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

گل كلم، پیاز و مخلوط سبزی را در ظرف شیشه‌ای مناسبی بریزید. نمك دریا را در یك لیتر و 200 میلی‌لیتر آب حل كنید و به مخلوط سبزی بیفزائید.

آن‌گاه بشقاب سنگینی روی مخلوط سبزی قرار دهید تا كاملاً در آب نمك غوطه‌ور شوند و 24 ساعت در آب نمك بمانند.

روز بعد این مخلوط را در صافی بریزید و با آب سرد آبكشی كنید.

حالا در قابلمه‌ی بزرگی آب بریزید و مخلوط سبزی را به آن بیفزائید و 2 دقیقه حرارت دهید.

اكنون مخلوط سبزی را در ظرفی محتوی آب سرد بریزید و كنار بگذارید.

در این میان آرد، شكر، زردچوبه و پودر خردل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و قدری سركه به آن بیفزائید تا خمیر شود.

سپس این مخلوط را همراه با باقیمانده‌ی سركه درون قابلمه‌ی مناسبی كه بهتر است از جنس استیل باشد، بریزید و روی اجاق بجوشانید.

پیوسته آن را هم بزنید تا حباب‌های ایجاد شده بر روی سس از بین برود. سپس حرارت را كم كنید و سس را 15 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید.

اكنون مخلوط سبزی را به سس فراهم‌كرده بیفزائید و هم بزنید تا سبزی با سس مخلوط شود.

اینك ترشی را در شیشه‌ی استریل كرده‌ی گرم بریزید و درش را محكم ببندید و در جای خنك و تاریك نگه دارید تا بعد از یك ماه آماده‌ی مصرف شود.

پس از باز كردن در شیشه‌ی ترشی حتماً آن را در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این ترشی تا 6 ماه قابل مصرف است.

 

برچسب ها: آموزش ترشیانواع ترشیانواع چاشنیترشی گل کلم هندیآموزش تهیه چاشنیترشی هندیترشی گل کلمترشی سبزیجات تعداد بازديد: 1440 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ترشی چیست؟