Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 14:36

رب انار

رب انار

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

برای 500 گرم رب انار

 

انار ملس یا ترش 5 كیلوگرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

انارها را بشوئید و دانه‌هایش را درآورید. آن‌گاه آب انار را بگیرید و در قابلمه‌ای كه بهتر است از جنس لعابی باشد، بریزید و روی اجاق قرار دهید.

سپس آب انار را به مدت تقریبی یك ساعت روی حرارت تند و یكنواخت بجوشانید تا غلیظ شود.

حالا صبر كنید تا رب انار خنك شود و آن را در شیشه‌ی استریل كرده بریزید و در جای خنك و تاریك نگه دارید.

در روش دیگر، دانه‌های انار را قدری له كنید و در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و 30 دقیقه روی حرارت بپزید.

سپس آن را در صافی بریزید و آب انار باقیمانده از آن را در قابلمه‌ی دیگری بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه روی اجاق بجوشانید تا غلیظ شود.

 

برچسب ها: روش تهیه رب انارانواع چاشنیانواع ربرب انارآموزش ربآموزش رب اناردستور رب انارآموزش چاشنی تعداد بازديد: 1483 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این رب چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است