Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:29

ترشی بندری

ترشی بندری

shooroshirin3

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

نمك و فلفل به میزان لازم

 

بادمجان ریزخردكرده  500 گرم

 

سركه 1 لیتر

 

گوجه‌فرنگی رنده‌كرده  500 گرم

 

موسیر پاك‌كرده  200 گرم

 

هویج ریزخردكرده 200 گرم

 

ساقه كرفس ریزخردكرده 200 گرم

 

لوبیاسبز خردكرده  200 گرم

 

فلفل ریز خردكرده 100 گرم

 

گل‌كلم ریزخردكرده 1 عدد متوسط

 

تمرهندی 1 بسته

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

ادویه ترشی 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا مقداری نمك بر روی بادمجان‌ها بریزید تا قدری آب آن گرفته شود. سپس 1 پیمانه سركه و 1 پیمانه آب را با هم مخلوط كنید، روی حرارت قرار دهید، زمانی كه به جوش آمد بادمجان را اضافه نمائید. بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید و در صافی بریزید.

پس از اینكه آب آن كشیده شد مقداری زردچوبه بر روی آن بپاشید، و كنار بگذارید. آن‌گاه بقیه سركه و گوجه‌فرنگی را روی حرارت قرار دهید. زمانی كه به جوش آمد ابتدا موسیر، هویج، ساقه كرفس، لوبیاسبز، فلفل و در نهایت گل‌كلم را اضافه كنید.

اكنون بادمجان‌های پخته را ساطوری كنید و همراه با عصاره تمرهندی، رب گوجه‌فرنگی و در صورت نیاز نمك و فلفل بجوشانید تا قدری غلیظ شود، سپس شعله را خاموش كنید. ادویه را اضافه نمائید و مخلوط كنید. اینك ترشی را در ظرف‌های دردار بریزید و بعد از یك هفته میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی بندریروش تهیه ترشی بندریتهیه ترشی بندریمواد لازم ترشی بندری تعداد بازديد: 2823 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است