Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:45

سس سیر و چیلی

سس سیر و چیلی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 سیر 2 بوته

 

فلفل قرمز تند (چیلی) 20-25 عدد

 

نمک به میزان لازم

 

شکر 1 قاشق سوپخوری

 

سرکه سفید 2-3 قاشق سوپخوری

 

روغن کنجد 2-3 قاشق سوپخوری

 

پیاز رنده کرده 2 عدد ریز

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم- سحر سامانی

 

پوست سیر را بگیرید و در سینی مناسبی بریزید. حالا قدری روغن به آن بیفزائید و زیر گریل فر برشته کنید. آن‌گاه سیر، چیلی، نمک، شکر و سرکه را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره صاف و یکدستی حاصل شود.

سپس روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و پوره چیلی و سیر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. پس از دست کم 2 ساعت، سس آماده مصرف است.

یادآوری1: اگر از فلفل خشک استفاده می‌کنید؛ آن را قدری در آب بخیسانید تا نرم شود.

یادآوری2: می‌توانید پیاز را نیز همراه با بقیه مواد در غذاساز پوره کنید.

 

برچسب ها: انواع سسسس سیر و چیلیسس سیرسس چیلیسس تند سیر تعداد بازديد: 2229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است