Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 31 خرداد 1403 - 12:39

چاشنی سالاد

چاشنی سالاد

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پوست پرتقال تلخی گرفته 100 گرم

 

پوست لیموترش تلخی گرفته 100 گرم

 

جعفری خشك 2 قاشق سوپخوری

 

تره خشك 2 قاشق سوپخوری

 

سیر خشك 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خشك 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خشك 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل قرمز یا سبز خشك 2-3 عدد

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

ریحان خشك 1 قاشق سوپخوری

 

پودر گوجه‌فرنگی خشك 3 قاشق سوپخوری

 

آویشن 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- پوراندخت نميرانيان

 

همه مواد را با هم مخلوط سازید و بعد آسیاب كنید. گفتنی است كه مصرف این چاشنی همراه با انواع سالاد و برای مزه‌دار كردن سس‌ها، پیتزاها، پیش غذای سرد و گرم نیز پیشنهاد می‌شود.

 

 

 

برچسب ها: انواع چاشنیآموزش چاشنیآشپزباشیدستور چاشنیطرز تهیه چاشنیمواد اولیه چاشنیچاشنی سالادپوراندخت نميرانيان تعداد بازديد: 2319 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است