Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:32

چاشني سالاد

چاشني سالاد

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پوست پرتقال تلخي گرفته..................... 100 گرم

پوست ليموترش تلخي گرفته.............. 100 گرم

جعفري خشك............... 2 قاشق سوپخوري

تره خشك................ 2 قاشق سوپخوري

سير خشك............... 2 قاشق سوپخوري

پياز خشك ...............2 قاشق سوپخوري

گشنيز خشك................ 2 قاشق سوپخوري

فلفل قرمز يا سبز خشك ...................2-3 عدد

نمك ..................1 قاشق چايخوري

ريحان خشك............. 1 قاشق سوپخوري

پودر گوجه‌فرنگي خشك.............3 قاشق سوپخوري

آويشن.................. 2 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - پوراندخت نميرانيان :

روش‌تهیه

همه مواد را با هم مخلوط سازيد و بعد آسياب كنيد. گفتني است كه مصرف اين چاشني همراه با انواع سالاد و براي مزه‌دار كردن سس‌ها، پيتزاها، پيش غذاي سرد و گرم نيز پيشنهاد مي‌شود.

 

خواص  گشنيز

نباید فکر کنید که گشنیز فقط برای تزیین غذاها کاربرد دارد. اکثر مردم نمی‌دانند گشنیز دارای ۱۱ ماده از روغن‌های اسانسی، ۶ نوع اسید (شامل آسکوربیک اسید یا همان ویتامین C)، مواد معدنی و ویتامین‌هایی است که هرکدام از آنها خواص بسیاری دارند و به دلیل همین ناآگاهی بعد از اینکه غذایشان را میل کردند برگ‌های گشنیزی را که برای تزیین غذا از آن استفاده شده بود درون سطل زباله می‌ریزند.

برچسب ها: سسچاشنیادویهچاشني سالاد تعداد بازديد: 403 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است