Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 بهمن 1398 - 03:36

ترشی انجیر

ترشی انجیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

انجیر تازه 675 گرم

 

مواد لازم برای تهیه مایه ترشی

 

زنجفیل تازه 75 گرم

 

سركه سفید 600 میلی‌لیتر (دو و یك دوم پیمانه)

 

سركه میوه 600 میلی‌لیتر (دو و یك‌سوم پیمانه)

 

شكر 675 گرم

 

دانه میخك 1 تا 2 عدد

 

پوست لیموی رنده‌كرده از یك عدد لیمو

 

پكتین 1 پینچ

آشپزباشی

 

انجیر را بشوئید و به آرامی خشك كنید. آن‌گاه با خلال دندان، چند سوراخ ریز روی هر انجیر ایجاد كنید و آن‌ها را درون ظرف ترشی بریزید. حالا مایه‌ای را كه از قبل آماده كرده‌اید، روی انجیرها بریزید تا به‌طور كامل رویشان را بپوشاند. اكنون، درِ ظرف را محكم ببندید و آن را به مدت 5 دقیقه وارونه كنید.

اینك ظرف را برگردانید كنار بگذارید تا جا بیفتد و آماده مصرف شود، این ترشی را، به مدت 6 ماه می‌توان نگه داشت.

روش تهیه مایه ترشی

پوست زنجفیل را بگیرید و خرد كنید. آن‌گاه، آن را با سركه سفید، سركه میوه، شكر، میخك و پوست لیمو، مخلوط كنید و روی شعله تند بجوشانید. سپس، ظرف را از روی اجاق بردارید و پكتین را بیفزائید و هم بزنید.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی انجیرروش تهیه ترشی انجیرمواد لازم ترشی انجیرآموزش ترشی انجیرترشی با انجیر تعداد بازديد: 922 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟