Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 00:55

ترشی لیمو

ترشی لیمو

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

لیموترش 1 كیلوگرم

 

نمك 2 قاشق سوپخوری

 

دانه‌ی خردل سیاه 3 قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای 200 گرم

 

آبلیمو 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

سركه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

لیمو را همراه با نمك درون قابلمه‌ی آب جوش بریزید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

آن‌گاه لیمو را در صافی خالی كنید و رویش آب سرد بریزید.

سپس آن را روی پارچه‌ی تمیزی پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود.

حالا روی لیموها برشی به شكل + ایجاد كنید و داخل آنها را از مخلوط دانه‌ی خردل، فلفل قرمز، زردچوبه و شكر قهوه‌ای پر كنید و در شیشه‌ی مناسبی بچینید.

اكنون آبلیمو و سركه را بجوشانید و همچنان كه داغ است روی لیموها بریزید.

حالا شیشه‌ها را در آفتاب قرار دهید. پس از یك هفته ترشی آماده‌ی مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش ترشیانواع ترشیآشپزباشیترشی و چاشنیترشی لیمودستور ترشیترشی میوه تعداد بازديد: 1508 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ترشی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است