Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 20:33

سركه پنج میوه

سركه پنج میوه

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب  2 لیتر

 

سبزی معطر*  خردكرده 600 گرم

 

نمك  2 قاشق سوپخوری

 

كیوی با پوست خردكرده  2 كیلوگرم

 

انگور 2 كیلوگرم

 

پرتقال پوست‌كنده و فیله‌كرده  2 كیلوگرم

 

سیب پوست‌كنده و خردكرده  1 كیلوگرم

 

گلابی پوست‌كنده و خردكرده  1 كیلوگرم

 

مایه‌خمیر فوری   2 قاشق سوپخوری

 

شكر  2 قاشق سوپخوری

 

میخك  5 عدد

 

چوب دارچین  2 تكه

 

جوزهندی رنده‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

سركه قرمز 1 لیتر

 

* نعنا، ترخون، برگ كرفس، ساقه كرفس، از هر كدام 150 گرم

آشپزباشي- پوراندخت نمیرانیان

 

آب را بجوشانید تا به دمای 100 درجه سانتیگراد، برسد. سپس سبزی را همراه با نمك درون آب بریزید و از روی اجاق بردارید.

 در ظرف را ببندید و آن را 24 ساعت كنار بگذارید.

 آن‌گاه میوه‌ها را همراه با مایه‌‌خمیر، شكر، میخك، چوب دارچین، جوزهندی و سركه به سبزی بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.

 اینك مخلوط فراهم‌كرده را در ظرف مناسبی بریزید، درش را بگذارید و دور تا دور در را با خمیر فراهم كرده از آرد، آب و روغن ببندید.

 اكنون آن رادر جای خشك و خنك نگه‌ دارید. بعد از 25- 30 روز سركه را صاف كنید و 5 دقیقه، بجوشانید.

همین كه سركه میوه خنك شد، آن را در شیشه مناسبی بریزید و در جای خشك و خنك نگه‌دارید.

 

برچسب ها: سركه پنج میوهدستور سركهسركه با انواع ميوهنحوه درست كردن سركهسركهانواع سركه تعداد بازديد: 1655 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است