Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 25 آذر 1397 - 19:52

ترشی قارچ و بادمجان

ترشی قارچ و  بادمجان

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد‌لازم

بادمجان  1 کیلوگرم

روغن زیتون 100 میلی‌لیتر

قارچ ریز خرد کرده 500 گرم

سیر پوست کنده و خرد کرده 1 پونه

نمک 2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز یک‌دوم قاشق سوپخوری

سرکه 1 لیتر (4 پیمانه)

آشپزباشی - ایران کوهستانی

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و ریز خرد کنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید.

حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر‌، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید.

همینکه مخلوط فراهم کرده خنک شد، آن را در شیشه  استریل کرده مناسبی بریزید و سرکه را به آن بیفزائید .

اکنون در شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک نگه دارید. این ترشی پس از 3 روز قابل مصرف می‌باشد.

برچسب ها: ترشی بادمجانترشی قارچآشپزباشیایران کوهستانیترشی قارچ و بادمجانطرز تهیه انواع ترشیمواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و بادمجان تعداد بازديد: 116 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است