Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 18:35

چاتنی آلو سياه

چاتنی آلو سياه

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

آلو سیاه یا قرمز 1 كیلوگرم

 

آلو زرد 200 گرم

 

شكر 100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

پودر نارگیل 1 پیمانه

 

تخم گشنیز كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

سركه 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

برگ بو 5 عدد

 

فلفل قرمز تند 1-2 عدد

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

هل آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

آلوهای قرمز و زرد را همراه با دو قاشق از شكر، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و كنار بگذارید.

آن‌گاه باقیمانده‌ی شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا كارامل شود.

حالا پودر نارگیل، تخم گشنیز و سركه را به آن بیفزائید و بجوشانید.

اینك این مایه را همراه با برگ بو و فلفل روی آلوها بریزید و 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.

اكنون برگ بو و فلفل را از چاتنی درآورید، نمك و پودر هل را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر آن را بجوشانید.

همین كه چاتنی خنك شد، آن را در شیشه‌‌ی مناسبی بریزید و در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش چاتنیانواع چاتنیچاتنی میوهآشپزباشیچاتنی آلو سياهچاتنی آلوترشی و چاشنی تعداد بازديد: 981 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چاتنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است