Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 08:26

ترشی پیاز

ترشی پیاز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پیاز نقلی 1 كیلوگرم

 

نمك   یك‌دوم پیمانه

 

آب یك و یك‌چهارم لیتر (پنج پیمانه)

 

سركه سفید یك لیتر (چهار پیمانه)

 

شكر یك‌دوم پیمانه

 

ساقه دارچین 2 عدد

 

زنجفیل تازه و پوست‌كنده یك تكه كوچك (3 سانتیمتری)

 

فلفل چیلی تازه و خردكرده 1 عدد كوچك

 

ادویه معطر (میخك) 1 قاشق چایخوری

 

دانه فلفل سیاه  1 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

پیاز، نمك و آب را در كاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و به مدت یك شب كنار بگذارید. حالا، پیازها را خوب بشوئید و در ظرف ترشی استریل‌شده مناسبی بریزید. اكنون، قابلمه بزرگی روی اجاق بگذارید و تمامی مواد باقیمانده را داخلش بریزید و آن‌ها را پیوسته هم زنید تا شكر حل شود.

وقتی شروع به جوشیدن كرد، درِ ظرف را بردارید و به مدت 10 دقیقه آرام‌آرام بجوشانید تا مایه غلیظی به‌دست آید. سپس صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اینك، مایه آماده را روی پیازها بریزید تا كاملاً روی آن‌ها را بپوشاند. حالا درِ ظرف را محكم ببندید و كنار بگذارید تا ترشی جا بیفتد و آماده مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی پیازترشی با پیازتهیه ترشی پیازمواد لازم ترشی پیازروش تهیه ترشی پیاز تعداد بازديد: 3317 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟