Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1403 - 02:41

رب انار ملس

رب انار ملس

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 آب انار 875 میلی لیتر (سه و یك دوم پیمانه)

 

شكر حدود 100 گرم

 

آبلیمو 125 میلی لیتر

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

آب انار، شكر و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید تا شكر حل شود. آن‌گاه حرارت را كم كنید و رب انار را به مدت تقریبی یك ساعت بجوشانید تا میزان آن به یك پیمانه برسد. پس از خنك شدن، آن را در شیشه مناسبی بریزید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این رب را می‌توانید بیش از 6 ماه در یخچال نگه دارید.

برچسب ها: اناررب انار ملسمواد لازم رب انارروش تهیه رب انارچاشنی با انار تعداد بازديد: 1777 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است