Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 آبان 1396 - 07:44

ترشی بادمجان

ترشی بادمجان

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

بادمجان 1/5 كیلوگرم

 

سركه‌ی سفید 1 لیتر (4 پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

تمرهندی 1 بسته

 

آبغوره 350 میلی‌لیتر

 

خیارشور حلقه‌ای خرد كرده 200 گرم

 

گردوی خرد كرده 100 - 200 گرم

 

سیر خرد كرده 1 - 2 بوته

 

فلفل دلمه‌ای رنگی، خرد كرده 3 عدد

 

رب انار 350 میلی‌لیتر

منیژه غفوری

 

 

بادمجان‌ها را بشوئید، كلاهك آن را جدا سازید و مكعبی خرد كنید. آنگاه بادمجان، سركه و قدری نمك، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، روی اجاق بپزید. حالا تمرهندی را در آبغوره بخیسانید و صاف كنید.

سپس بادمجان پخته، خیارشور، گردو، سیر، فلفل، سس تمرهندی، رب انار و اندكی نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس به میزان كافی سركه به آن بیفزائید و ترشی را در شیشه‌های استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: این ترشی بلافاصله پس از آماده شدن قابل مصرف است. اما چنانچه ترشی را پس از 2-3 روز مصرف كنید، طعم و مزه‌ی بهتری خواهد داشت!

 

برچسب ها: سس تمرهندیترشی بادمجانآموزش ترشیانواع ترشیانواع چاشنیچاشنیترشی تعداد بازديد: 414 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ترشی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است