Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:33

رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوجه فرنگی رسیده 3 كیلوگرم

 

نمك 3 قاشق سوپخوری

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید و چهار قاچ كنید و همراه با نمك و آب، در قابلمه‌ مناسبی كه بهتر است لعابی باشد، بریزید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت تقریبی یك‌ ساعت، روی حرارت ملایم بپزید.

در این میان، گاهی آن را هم بزنید. سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و بگذارید گوجه‌فرنگی خنك شود. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را در صافی بریزید و آبش را دوباره به قابلمه برگردانید.

اكنون قابلمه را دوباره روی اجاق بگذارید تا آب گوجه‌فرنگی بجوشد و غلیظ شود. اینك رب گوجه‌فرنگی فراهم كرده را از روی اجاق بردارید و همینكه خنك شد، آن را در شیشه‌ استریل كرده بریزید و در یخچال نگه‌دارید.

برچسب ها: ربرب گوچه فرنگیانواع ربمواد لازم ربطرز تهیه رب گوجه فرنگیرب خانگی تعداد بازديد: 1498 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است