Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:07

چاتنی انار‌ و كرن‌بری

چاتنی انار‌ و كرن‌بری

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

پیاز خرد كرده یك نصفه

 

شكر حدود 100 گرم (یك دوم پیمانه)

 

آب انار 160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

 

كرن‌بری خشك 360 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

دانه انار دو سوم پیمانه

 

 نعنای ریز خرد كرده یك دوم پیمانه

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه شكر، آب انار، كرن‌بری، نمك و فلفل را بیفزائید و چاتنی را بجوشانید تا غلیظ شود. حالا چاتنی را از روی حرارت بردارید و دانه‌های انار را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. همینكه چاتنی خنك شد، نعنا را افزوده و مخلوط كنید.

یادآوری: اگر كرن‌بری در دسترس نبود می‌توانید از زغال اخته استفاده كنید.

 

برچسب ها: چاتنی انار‌ و كرن‌بریچاتنی کرن بری و انارچاتنی کرن بریچاتنی انارچاتنی تعداد بازديد: 350 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است