Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 02:03

چاتنی سالاد

چاتنی سالاد

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پیاز و گل والك 500 گرم

 

سركه‌ی قرمز حدود 2 لیتر

 

گوجه‌فرنگی خشك 100 گرم

 

برگ به‌لیمو 10 گرم

 

فلفل(تند) 5 - 6 عدد

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

سركه‌ی بالزامیك 3 قاشق سوپخوری

 

رزماری 1 شاخه‌ی كوچك

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

ابتدا پیاز و گل والك را به مدت 10 ساعت در آب سرد قرار دهید و پنج بار هر دو ساعت یك‌بار آب آن را عوض كنید.

آن‌گاه آب پیاز و گل والك را دور بریزید و آنها را به قابلمه‌ی مناسبی منتقل نمائید.

حال قدری از سركه‌ی قرمز‌ را بیفزائید و ده دقیقه روی حرارت بجوشانید. سپس در آبكش بریزید و بگذارید خنك شود.

اینك گوجه‌فرنگی خشك، برگ به‌لیمو، فلفل، نمك، روغن زیتون، سركه‌ی بالزامیك، سركه‌ی قرمز باقیمانده و رزماری را در شیشه‌ی مناسبی بریزید.

پیاز و گل والك را بیفزائید و 15 روز در جای خنك نگه دارید. سپس مورد مصرف قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش چاتنیانواع چاتنیچاتنی سالادگل والكبالزامیکبرگ به لیمو تعداد بازديد: 1032 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چاتنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است